Haryana D.El.Ed Result 2019- 1st, 2nd Year JBT Diploma July Result @bseh.org.in

By | October 2, 2019
0

Haryana D.El.Ed 1st & 2nd Year Result 2019 July Exam, BSEH Haryana D.El.Ed Result JBT Theory Papers, BSEH Haryana Result D.EL.Ed Exam @bseh.org.in Check by Name, Roll Number

Board of School Education Haryana is all set to release the Haryana D.El.Ed Result 2019 of 1st, 2nd Year JBT Diploma July Exam. Haryana July Diploma Exam Result will be released through the official website bseh.org.in. Official authorities of BSeH Haryana are checking the Semester Exam Copies and after that will soon release the Diploma in Elementary Education Result. Candidates would be able to download provisional mark sheet of the Diploma D.El.Ed Result soon after the declaration by Board. In this article we have shared the latest updates about the BSEH Haryana D.El.Ed Result Date, JBT (Junior Basic Training) Exam Score.

BSEH Haryana D.El.Ed Result 2019

Haryana School Education Board organized D.El.Ed Diploma exam from 2 July to 23 July 2019. Several students appeared in the D.El.Ed Examination. Now after the exam all these students are waiting for Haryana D.El.Ed 1st & 2nd Year Result 2019. The result of the exam is not yet declared by the official authorities. According to the latest updates BSEH is likely to release JBT D.El.Ed Result in October month. Aspirants would be able to check D.El.Ed Theory Paper result by Name, Roll Number details.

Haryana D.El.Ed Result 2019

Haryana BSEH D.El.Ed Exam Result 2019 Theory Papers

Exam Name Diploma in Elementary Education (D.El.Ed) July 2019
University Board of School Education Haryana
Year 1st & 2nd Year
Exam Date 2 July to 23 July 2019
Article Category Result
Status Available Shortly
Official website bseh.org.in

bseh.org.in Haryana 1st Year July Result 2019

As we mentioned above that the Haryana BSEH 1st & 2nd Year D.El.Ed Exam Result of July Exam is not available at this time. Participants need to keep patience for some more days to check the result. Once it will be released officially, we will notify you through this page. After that aspirants would be able to check Haryana D.El.Ed Result 2019. Till then we recommend all the aspirants to keep visiting the official website of BSEH and this page as well to check upcoming updates of result.

Haryana हरियाणा D.El.Ed परिणाम Result 2019

हरियाणा स्कूल एजुकेशन बोर्ड अब आने वाले दिनों में डीएलएड प्रथम वर्ष- 1st Year एवं द्वितीय वर्ष- 2nd Year परीक्षा परिणाम जारी करने वाला है। परिणाम अक्टबर माह में जारी हो सकता है। हालांकि बोर्ड अधिकारियो द्वारा इसके लिए आधिकारिक रूप से कोई घोषणा अभी नहीं की गयी है। बोर्ड इसे अपनी आधिकारिक वेबसाइट पर ही जारी करेगा। अतः परीक्षार्थी विभाग की वेबसाइट को भी देखते रहे। हम इस पेज के माध्यम से भी आपको इस संबंध में जानकारी देते रहने का प्रयास करेंगे।

BSEH D.El.Ed Diploma 2nd Year Result 2019

Haryana D.El.Ed JBT Result can also be checked through this page soon after its official declaration. Aspirants would be able to check D.El.Ed Exam Score by this page also. Haryana D.El.Ed 2nd Year Result can tentatively release in October month. We will also update link on this page to check BSEH D.El.Ed Result subject wise on this page after its release by the authorities.

How to Check BSEH D.El.Ed JBT 1st & 2nd Year Result 2019 (July theory Papers)

1. Visit the BSEH Haryana Official Website: bseh.org.in
  2. Now visit the Results tab.
  3. Click on the D.El.Ed Result link and select your year.
  4. Enter name, roll number details.
  5. After that click on the submit button link.
  6. Name Wise Haryana D.El.Ed Result 2019 will be shown.
  7. Check your subject wise theory JBT (Junior Basic Training) Paper Marks.
  8. Candidates can also take a print out of result.
BSEH D.El.Ed July Result 2019 Click Here (Available Soon)
BSEH Haryana Official Website Click Here

Also Check-

HSSC Patwari Bharti 2019 Click Here
BSEH Aarohi School TGT PGT Admit Card 2019 Click Here

महत्वपूर्ण (Note)- दोस्तों इस पेज पर दी गयी Haryana D.El.Ed 1st & 2nd Year Result 2019 जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Candidates must Visit official website of BSEH Haryana to check the official information.)