Brij University B.Ed Admit Card 2020- MSBU 1st, 2nd Year Call Letter

Brij University B.Ed Admit Card 2020- 1st & 2nd Year Exam, MSBU Bharatpur B.Ed Part 1st, 2nd Exam Call Letter Release soon @ msbrijuniversity.ac.in  download by Name, Application Number, Date of Birth, MS Brij University B.Ed Exam 2020

Latest News- Brij university B.Ed 1st & 2nd Year Admit Card 2020 are now available. Candidates can download call letter by official portal or the link available below on this page.

Maharaja Surajmal Brij University, Bharatpur is ready to organize the examination of B.Ed Part 1st and 2nd. The students who have registered for the exam are now waiting for the Brij University  B.Ed Admit Card 2020. The call letter for the 1st year and 2nd Year Bachelor of Education Exam of MSBU Bharatpur will be issued soon on the official website of the university. In this article we shared the detailed information about the exam date sheet and admit card of MS Brij University B.Ed Exam. To get the details of exam, scroll down this page and read the full article.

Brij University (MSBU) B.Ed Call Letter 2020- Part 1st & 2nd

The Brij University Bharatpur conducts the Bachelor of Education 1st and 2nd year exam every year. This year also the examination will be held in July month. The MSBU Bharatpur B.Ed 1st Year exam will be held from July and the B.Ed Part-2nd Exam will be held from July 2020. Students have made their preparation for the exam and now curiously searching for the Brij University B.Ed Admit Card 2020. But the Call letters of the examinations are not yet released by the authorities of Maharaja Surajmal Brij University.  Now it is expected that the MSBU 1st year and 2nd Year Exam Admit Card will be issue in the end of June month.

MSBU Bharatpur B.Ed Exam Admit Card 2020

Exam Name BEd 1st & 2nd Year Exam
University Name MS Brij University, Bharatpur Rajasthan
Exam Date July 2020
Article Type Admit Card
Status Available Soon
Official Website http://msbrijuniversity.ac.in

Maharaja Surajmal Brij University B.Ed 1st Year Admit Card 2020

MSBU B.Ed Part 1 Exams are schedule to be held from July 2020. Candidates need to keep patience for some more days to download Brij University B.Ed 1st Year Admit card 2020. Students would be required their name, registration or application number and date of birth details to download the call letter. Once the call letter will be uploaded on the official website of MSBU Bharatpur University we will intimate you through this page.

Brij University B.Ed Part 2 Call Letter 2020

It will be compulsory for both B.Ed Part 1 and Part 2 students to bring the call letter on the exam centres. All other details of the exam like name, roll number, father’s name, exam date, timings, exam centre name etc will be available on the Brij University Admit Card 2020 of 2nd Year. We suggest all the students to keep an eye on the official website of MS Brij University to get the upcoming updates of B.Ed Exams. We will also provide the link on this page to download the call letter of B.Ed Exam soon after the official release by the university.

How to Download CCS University Admit Card 2020

1. Open the official website of Brij University: http://msbrijuniversity.ac.in
  2. Go to the link of MS Brij University B.Ed Admit Card 2020.
  3. Then click on the link and select the year for that you want to download hall ticket.
  4. Now enter name, registration number, date of birth details.
  5. After that click on the submit button.
  6. The hall ticket of the exam would be available on your screen.
  7. Download it and take a print out of it also.
MS Brij University B.Ed Admit Card 2020 Click Here (Available Soon)
MSBU Bharatpur Official Website Click Here

Also Check-

Rajasthan University BA Result 2020 Click Here