Delhi Driver Corona Help Yojana 2021 Apply Online, Transport Department Delhi Providing 5000/- Rupees Financial Help to for Auto, Taxi, E-Rickshaws, Gramin Bus Driver by Delhi Driver Yojana in COVID-19 Eligibility & Online Application Form, Delhi Driver Yojana Payment Status

Latest Update 6 May 2021:- Delhi Corona Driver 5000 Rs Help Yojana which was launched in the year 2020 is likely to resume soon again in this year. We will keep updating you by this page with the upcoming updates. Stay connect.

transport.delhi.gov.in Delhi Driver Corona Help Yojana Online Form 2021 Registration– Transport Department of Govt of Delhi has announced scheme for Auto, Taxi, E-Rickshaws, Gramin Bus Driver to help in COVID-19 Pandemic. In this Delhi Driver Yojana, Govt of Delhi is providing 5000/-Rupees in their registered bank accounts. Eligible and Interested driver will require few documents and information to get the benefit of Delhi Driver Corona Help Scheme. Here on this page you can check the eligibility, required documents, application form & payment status details of the Delhi Driver Scheme 5000/- Rs scheme. Read the complete article to get the details.

Delhi Driver Corona Help Scheme 2021 Online Application Form Apply Online

Country is going through the COVID-19 Pandemic these days and keep that in notice the Prime Minister of India Narendra Modi has announced 21 days of Lockdown. In this period Auto, Taxi, E-Rickshaws, Gramin Bus Driver of Delhi are jobless. So CM Arvind Kejariwal brings Delhi Driver Corona Help Yojana Facility to help these drivers in COVID-19 Epidemic. To get the benefits of this scheme all eligible drivers have to fill online form. The online application form can be submitted from 13th April 2020 online. After the complete registration process government will transfer 5000/-Rupees to the registered bank accounts.

Delhi Temporary Ration Card E-Coupon 2020

दिल्ली ड्राइवर कोरोना चालक सहायता 2021 Delhi Driver 5000 Rs Help Yojana Apply Online

दिल्ली सरकार ने ऑटो टैक्सी, E-रिक्शा, ग्रामीण बस ड्राइवर  चालकों के लिए Corona Lockdown में 5000 रुपए की आर्थिक सहायता प्रदान करने के लिए “दिल्ली ड्राइवर कोरोना हेल्प योजना 2021” की घोषणा की है।   योजना के अंतर्गत ड्राइवर चालकों के बैंक खाते में 5000 रुपए सरकार द्वारा जमा किये जायेंगे। इस के लिए जिन ड्राइवर्स के पास सरकार सार्वजानिक सेवा वाहन बैज और वैध ड्राइविंग लाइसेंस है उन सभी की पंजीकरण के बाद 5000 रुपए की आर्थिक सहायता सरकार द्वारा की जाएगी। Delhi Driver Corona Help Yojana Apply Online योजना 2020 के लिए ऑनलाइन आवेदन (Online Application Form) की दिनांक 13 अप्रैल से 27 अप्रैल 2020 तक रखी गयी है। आवेदन से पूर्व सभी ड्राइवर चालक इसके लिए आवश्यक योग्यता, एवं दस्तावेज की जानकारी ऑफिशियल वेबसाइट से अवश्य चेक कर ले|

Delhi Fights Corona Website- Apply for Corona e-pass, Liquor Purchase Pass (qToken), Online Doctor Consultation

Delhi Driver Corona Help Yojana

Delhi Driver 5000 Rs Help Scheme Yojana 2021

Authorities Transport Department of Delhi
Scheme Name Delhi Driver Corona Help Yojana 2020
Amount 5000/- Rupees
Online Application Process Start Date 13 April 2021
Application Mode Online
Official Website transport.delhi.gov.in

Delhi Driver Corona Help Scheme Eligibility Criteria 2021

• Drivers should have a valid driving license.
  • Applicant should have PSV badge which must be issued before 23 March 2020.
  • The beneficiary who are the owners of public transit passenger vehicles like Auto rickshaw, taxis, Gramin Sewa, phat-phat Sewa, maxi cab, eco-friendly Sewa, e-rickshaw, and School cabs, etc.
  • In case, if any driver license has been expired on or after the 1 February 2020 are also eligible for the scheme

Delhi Driver Yojana 5000 Rs Help Application Form & Payment Status 2021

Delhi Driver Help Scheme Documents Required 2021

• PSV badge number
  • Driving license
  • Mobile Number
  • Aadhaar Number

Delhi Construction Workers Registration Form Online- 5000 Rs Help

How to Register Delhi Driver Help Yojana 2021 Fill Online Form

1. Open the Delhi Transport Official Website: http://transport.delhi.gov.in/
  2. Find the online application form link.
  3. Fill the online form details.
  4. Also enter the Aadhar Number carefully.
  5. Then submit the online form.

Helpline Number for Delhi Driver 5000 rs. Help Yojana

In case of any query or issue applicants can contact on these helpline numbers- 011-23930763 and 011-23970290

Click Here to Visit Official Website of Delhi Transport Department

FAQs On Delhi Driver Yojana 2020 Application & Payment Status

Q. How much amount will be given to the beneficiary of Delhi Driver 5000 rs Help Yojana 2021?

Ans. 5000/ Rs One time Help is being provided by the Delhi Govt.

Q. What is the last date ot application form or apply for Delhi Driver Scheme online?

Ans. Update Soon

Q. What is the Delhi Driver scheme helpline number?

Ans. 011-23930763 and 011-23970290

Disclaimer:  दोस्तों इस पेज पर दी गयी Delhi Driver 5000 Rs Corona Help Yojana 2021 Registration or Online Form जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक सिर्फ Delhi E-Ration Coupon से जुडी जानकारी पहुंचाना है। इससे से जुडी पूर्ण जानकारी प्राप्त करने के लिए ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (People Must Visit official Website  of Transport Department, Delhi to know the details of the scheme, eligibility and others.)

2 thoughts on “Delhi Driver Corona 5000 Rs Help Yojana Online Form @transport.delhi.gov.in Apply, Payment Status”