गाँधी विचार संस्कार परीक्षा रिजल्ट- Gandhi Vichar Sanskar Pariksha Result 2019-20 BSER Level 1 & 2 Exam 19 December Paper Release Soon @www.rajeduborad.rajasthan.gov.in, BSER Rajasthan Gandhi Vichar Exam Result check by Name, Roll Number, DOB, Know Gandhi  Vichar Sanskar Pariksha Result Date, गाँधी विचार परीक्षा का परिणाम कब जारी हो सकता है

Board of Secondary education Rajasthan is all set to release Gandhi Vichar Sanskar Pariksha Result 2019-20 Level 1 & 2 Exam. After that all the participants would be able to check the result from the official website of BSER Rajasthan Board. Here on this page we have updated latest information about the Mahatma Gandhi Vichar Sanskar Exam Result Date on this page. Students participated in the exam would be required their name, roll number, date of birth etc details to check their result. Students can read the complete article to get the complete information.

Gandhi Vichar Sanskar Pariksha Result Date 2019-20

RBSE Rajasthan Board organized the Gandhi Vichar Sanskar Exam 2019 on 19th December 2019. The exam was organized on various centers of District & Tehsil level.  Several students participated in the examination. All these students are now waiting for Gandhi Vichar Sanskar Pariksha Result 19 December 2019. But the result is not yet declared by the authorities of RBSE Board Rajasthan. Now according to the latest information exam result is likely to release till the end of February month. After that Level 1 & level 2 students would be able to check Mahatma Gandhi Vichar Sanskar Exam Result by their name, roll number, DOB from the official website of BSER Board: www.rajeduborad.rajasthan.gov.in.

Gandhi Vichar Sanskar Pariksha Result 2019

BSER Mahatma Gandhi Vichar Sanskar Exam 19 December Result 2019

Exam Organization Name Rajasthan Board of Secondary Education, Ajmer
Exam Name Gandhi Vichar Sanskar Pariksha 2019
Exam Date 19th December 2019
Category Result
Result Release Status Available Soon
Official Website rajeduborad.rajasthan.gov.in

Rajasthan RBSE Gandhi Vichar Exam 2019 Prize- 1s, 2nd, 3rd Rank

Students who secure 1st rank in the exam will get scooty, 2nd Rank students will get Laptop, 3rd rank students will get Cycle, and Certificate to the first 100 winners at the district level. Students need to login to the official website of RBSE Board to check Gandhi Vichar Sanskar Pariksha Level 1 & 2 Result 2019. We will also provide the direct link on this page to check the result soon after the official release by the Board of Secondary Education Rajasthan (BSER).

How to Check RBSE Gandhi Vichar Sanskar Exam Result 2019-20

1. Students need to open the official website of RBSE Board: rajeduborad.rajasthan.gov.in
  2. Find the link of Gandhi Vichar Sanskar Pariksha Result 2019-20.
  3. Select Level 1 or Level 2.
  4. Then enter your details such as name, roll number, DOB etc.
  5. Then click on the submit button.
  6. The result would be available on your screen.
  7. Check your marks and rank in the exam.

Click Here to Check BSER Gandhi Vichar Exam Result (Available Soon)

महत्वपूर्ण (Disclaimer) दोस्तों इस पेज पर दी गयी Gandhi Vichar Sanskar Pariksha Result 19 December Exam Level 1 & Level 2 जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Students Must Visit official website of BSER Rajasthan Board for more details about the result.)

1 thought on “Gandhi Vichar Sanskar Pariksha Result 2019-20 BSER Level 1 & 2 Exam Result (19 December Paper)”