GGTU BA 1st Year Online Exam Form 2020- जीजीटीयू BA Part-1 परीक्षा फॉर्म Private & Regular

Fill GGTU BA 1st Year Online Exam Form 2020 Private & Regular Soon, Govind Guru Tribal University Banswara Soon Release BA Part 1 Exam Form Online at www.ggtu.ac.in, GGTU Banswara BA First Year Exam Form 2020

Latest News 8 November 2019: GGTU Banswara BA Part 1 Online Exam Form 2020 will be available online @ggtu.ac.in from 8th November 2019. For more details must visit official portal of university and read the details also below on this page.

Govind Guru Tribal University is all set to release the online exam form for the session year 2020-21. Here we are sharing fresh updates about the GGTU BA 1st Year Online Exam Form 2020. If you have completed your 12th (higher Secondary) education and planning to take admission in Govind Guru Tribal University Banswara BA Course then get the details about the online form below in this post. GGTU Banswara BA Part 1 (First Year) Private and Regular Students Exam Form 2020 will be available on the official website of the university soon.

GGTU Banswara University BA 1st Year Exam Form 2020-21 (Regular & Private)

New session has begun and to participate in the examination students must have to fill the online exam forms first. Govind Guru Tribal University is going to release the exam form online on the official portal.  It is expected that the GGTU BA 1st Year Online Exam Form 2020 can be released till the end of the November month. Private and regular students would be able to fill the online exam form through the official website. Students must be ready to fill the GGTU Banswara University BA First Year Exam Form with all the required details.

GGTU BA 1st Year Online Exam Form 2020

Govind Guru Tribal University BA Part 1 Exam Form 2020

गोविन्द गुरु ट्राइबल यूनिवर्सिटी बांसवाड़ा द्वारा जल्द ही अब BA First Year Exam Form अपनी ऑफिसियल वेबसाइट पर जारी करने वाली है। यूनिवर्सिटी के सभी प्राइवेट एवं रेगुलर छात्र जल्द ही अपने परीक्षा के फॉर्म ऑनलाइन वेबसाइट से भर सकेंगे। संभावित है की नवंबर माह में जीजीटीयू यूनिवर्सिटी बांसवाड़ा (GGTU) द्वारा बीए प्रथम वर्ष के ऑनलाइन परीक्षा फॉर्म जारी कर दिए जायेंगे। हम आपको अपनी इस वेबसाइट के जरिये आपको यूनिवर्सिटी द्वारा परीक्षा फॉर्म जारी किये जाने के तुरंत बाद सूचित कर देंगे। आगामी सूचनाओ के लिए आप यूनिवर्सिटी की आधिकारिक वेबसाइट एवं इस वेबसाइट को बुकमार्क करके चेक करते रहे।

GGTU BA 1st Year Online Exam Form 2020

How to Fill Online GGTU Banswara BA Part 1 Online Exam Form 2020

1. Log on to the official website of GGTU Banswara: www.ggtu.ac.in
  2. Find the GGTU BA 1st Year (First Year) Online Exam Form 2020.
  3. Click on this link and enter your all details in the exam form.
  4. Pay required exam form fees online or available mode.
  5. In the end click on Submit Button.
  6. Don’t forget to take a print out of your BA Exam Form also.

Click Here to Fill GGTU BA Part 1 Exam Form 2020

यहां पढ़े पूरी जानकारी हिंदी में

Summary of GGTU BA First Year Exam Form 2020 Online

University Name Govind Guru Tribal University
Course Name BA (बीए)
Session 2020-21
Year First Year (1st Year)
Article Type Online Exam Form
Current Status Available Soon (Tentatively in November 2019)
Official Website www.ggtu.ac.in

महत्वपूर्ण (Note)- दोस्तों इस पेज पर दी गयी GGTU BA 1st Year Online Exam Form 2020 जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Candidates must Visit official website of GGTU University Banswara.)