GGTU MA, MSC, MCOM Online Exam Form 2020 Previous & Final Year – PG Exam Form Private & Regular

GGTU MA, MSC, MCOM Online Exam Form 2020 Previous & Final Year Release Soon @ggtu.ac.in, Govind Guru Tribal University Banswara MA, MSC, MCOM Part 1 & Part 2 Exam Form for Private & Regular Students are expected in November month online.

Latest News 8 November 2020 : GGTU Banswara M.SC, M.COM & M.A Online Exam Form 2020 will be available online @ggtu.ac.in from 8th November 2020 . For more details must visit official portal of university and read the details also below on this page.

Govind Guru Tribal University is ready to release the online exam form for MA, MSC, MCOM Previous and Final Year. Are you also waiting for GGTU MA, MSC, MCOM Online Exam Form 2020 Previous & Final Year then read the complete article. Regular & Private students would be able to fill online exam forms of PG Examinations through the official website. Below on this page students can find detailed updates about the GGTU Banswara MA, MSC, MCOM Part 1 & Part 2 Exam Form.

GGTU Banswara MA, MSC, MCOM Part 1 & 2 Exam Form 2019

Govind Guru Tribal Univeristy is situated in Banswara Rajasthan. It is one of the popular universities of Rajasthan. Every year a large numbers of regular and private students join the university to pursue UG and PG Courses. Soon the university will conduct the examinations. Before the exam the university will release the GGTU MA, MSC, MCOM Previous & Final Year Online Exam Form 2020. Students must have to fill the PG Exam form through the official website to appear in the exam. It is expected that the GGTU Banswara MA, MSC, MCOM Part 1 & Part 2 Exam Form will be released online in November month. University will also give chance to those students who could not submit exam from online in the give time period also to submit their from with late fee.

GGTU MA, MSC, MCOM Online Exam Form 2020

GGTU Previous Year MA, MSC, MCOM Online Exam Form 2020

गोविन्द गुरु ट्राइबल यूनिवर्सिटी बांसवाड़ा द्वारा जल्द ही एमए, एमएससी,एमकॉम की प्रीवियस ईयर की परीक्षाएं आयोजित करवाएगी। परीक्षा में भाग लेने के लिए यूनिवर्सिटी अब जल्द ही GGTU MA, MSC, MCOM Previous Year Online Exam Form 2020 (ऑनलाइन परीक्षा फॉर्म) जारी करेगी। जिसके बाद सभी रेगुलर एवं प्राइवेट स्टूडेंट्स अपने एग्जाम फॉर्म यूनिवर्सिटी की ऑनलाइन आधिकारिक वेबसाइट के जरिये भर सकेंगे। अभी तक जीजीटीयू यूनिवर्सिटी द्वारा परीक्षा का फर्म जारी नहीं किये गए है लेकिन प्राप्त सूचना के आधार पर संभावना है की नवंबर माह में यूनिवर्सिटी द्वारा GGTU MA, MSC, MCOM Part 1 Exam Form परीक्षा के ऑनलाइन फॉर्म वेबसाइट पर जारी किये जा सकते है।

GGTU BA 1st Year Exam Form 2020 Click Here
GGTU Banswara BA Part 2 Exam Form 2020 Click Here
GGTU BA Final Year Exam Form 2020 Click Here
GGTU BSC & BCOM Exam Form 2020 Click Here

GGTU Banswara MA, MSC, MCOM Final Year Exam Form 2020 Private & Regular

गोविन्द गुरु ट्राइबल यूनिवर्सिटी बांसवाड़ा द्वारा आयोजित होने वाली वार्षिक परीक्षाओ में  भाग लेने के लिए सभी private एवं Regular स्टूडेंट्स को ऑनलाइन फॉर्म भरना आवश्यक होगा।  एमए, एमएससी,एमकॉम फाइनल ईयर के स्टूडेंट्स भी अपने परीक्षा फॉर्म के जारी होने का बेसब्री से इंतजार कर रहे है। जैसे ही यूनिवर्सिटी द्वारा GGTU MA, MSC, MCOM Final Year Online Exam Form 2020 जारी किये जायेंगे हम आपको इस वेबसाइट के माध्यम से भी सूचित करने का प्रयास करेंगे। इसके अलावा सभी स्टूडेंट्स जीजीटीयू बांसवाड़ा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को भी चेक करते रहे जिससे की आपको सही जानकारी समय से प्राप्त होती रहे। ऐसी भी सम्भावना है की अगर कोई स्टूडेंट्स तय समयावधि में फॉर्म भरने से वंचित रह जाता है तो वह भी Late fee (विलंब शुल्क) के साथ अपना ऑनलाइन एग्जाम फॉर्म भर सकेगा। GGTU Banswara MA MSC MCOM Part 2 Exam Form 2020 से संबंधित अन्य सूचनाएं हम आपको इस वेबसिए के माध्यम से देते रहेंगे।

GGTU MA, MSC, MCOM Exam Form 2020

How to Fill Online GGTU University Banswara MA, MSC, MCOM Previous & Final Year  Exam Form 2020

1. Log on to the official website of GGTU Banswara: www.ggtu.ac.in
  2. Find the GGTU MA, MSC, MCOM Online Exam Form 2020.
  3. Select your course and year.
  4. Then Click on this link and enter your all details in the exam form.
  5. Pay required exam form fees online or available mode.
  6. In the end click on Submit Button.
  7. Don’t forget to take a print out of your Online Exam Form also.

Click Here to Fill GGTU Banswara MA, MSC & MCOM Exam Form 2020

यहां पढ़े पूरी जानकारी हिंदी में

Summary of GGTU MSC, MA, MCOM Part 1 & 2 Online Exam Form 2020

University Name Govind Guru Tribal University Banswara
Course Name MA, MSC, MCOM
Session 2020-21
Year Previous & Final Year
Article Type Online Exam Form
Current Status Available Soon (Tentatively in November 2020 )
Official Website www.ggtu.ac.in

महत्वपूर्ण (Note)– दोस्तों इस पेज पर दी गयी GGTU MA, MSC, MCOM Online Exam Form 2020 जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Candidates must Visit official website of Govind Guru Tribal University Banswara.)