Govt. Arts College Dausa 1st, 2nd, 3rd Cut-off List 2020 इस दिन प्रथम मेरिट लिस्ट होगी जारी

Govt. Arts College Dausa Cut off 2020- Arts, Science, Commerce, Government Arts College BA, BSC, BCOM, and Other UG Admission Cut off List Category Wise GEN/ OBC/ SC/ ST/ EBC @ dce.rajasthan.gov.in and hte.rajasthan.gov.in on 2nd September 2020.

Latest Update 2 September 2020:-  दिनांक 2 सितम्बर बुधवार को जारी होगी राजस्थान यूनिवर्सिटी कॉलेजो की फर्स्ट कट ऑफ लिस्ट | इस बार परसेंटेज के आधार पर एडमिशन दिए जायेंगे कॉलेजों में | कट ऑफ सूची देखने के लिए नीचे पेज पर दी गयी लिंक पर क्लिक करे अथवा सीधे ऑफिशियल वेबसाइट पर जा कर इसे चेक करे!

Govt. Arts College Dausa Cut-off List 2020 1st, 2nd, 3rd:-

राजस्थान गवर्नमेंट कॉलेजों द्वारा 2 सितम्बर को यूजी कोर्सेज में एडमिशन के लिए प्रथम कट ऑफ लिस्ट को जारी किया जायेगा। जो छात्र और छात्राओं ने एडमिशन फॉर्म को भरा है वे नीचे दिए हुए लिंक की सहयता से अपना नाम चेक कर पाएंगे।

जिन छात्र और छात्राओं का नाम प्रथम मेरिट लिस्ट में आता है वो अलॉटेड कॉलेज का नाम चेक कर सकते हैं और उन्हें एडमिशन लेना है तो वे अपनी फीस को डिपाजिट करके अपनी सीट को फाइनल कर पाएंगे।  इस आर्टिकल के माध्यम से आपको Govt. Arts College Dausa Cut off 2020 Art, Commerce, Science Stream Wise को कैसे चेक करें ये जानकारी साझा करने जा रहे हैं।  अगर आपको इस आर्टिकल के बारे में कुछ और प्रश्न हैं तो आप हमें कमेंट करके सहायता ले सकते है।

Govt. Arts College Dausa Merit List BA, BSC, B.Com:-

Govt. Arts College Dausa Merit List 2020 BA, BSC, B.Com will be released by Rajasthan University on its official website in the Month of September 2020. First merit list will be announced on 2nd September 2020 for those students who filled online admission form. Government Arts College Dausa Cut off 2020 has been made on the basic upon the category wise and Marks wise in the 12th Class.

College Name  Government Arts College Dausa, Rajasthan
Department name DCE(Department of college Education)
Name of the Course Undergraduate, postgraduate, Diploma
Post on Admission, cut-off, merit list
First Cut-off list date 2nd September 2020
Streams Arts, commerce, science
Department website Dce.rajasthan.gov.inhte.rajasthan.gov.in

Govt. Arts College Dausa Science, Commerce Cut off 2020:-

Government Arts College is all set to release first cut off list on 2nd September 2020 for selection of students in its college. Cut off is very necessary for allotting admission to students. It is good news for students who are searching official cut off list of Govt. Arts College Dausa. We are providing some important steps to check cut off and merit list below that can be helpful for you.

Govt. Arts College Admission Merit List 2020 को कैसे चेक करें:-

आपको Govt. Arts College 1st, 2nd, 3rd Cut-off List  को चेक करने के लिए सबसे पहले ऑफिसियल वेबसाइट Dce.rajasthan.gov.inhte.rajasthan.gov.in पर जाना है, इसके बाद आपको कट ऑफ लिस्ट की डायरेक्ट लिंक को सर्च करके उस पर क्लिक करना है, आपको कट ऑफ लिस्ट पीडीऍफ़ में डाउनलोड करनी होगी।  डाउनलोड करने के बाद आप अपना नाम इस जारी की गयी लिस्ट में सर्च कर सकते हैं।

आप और अधिक जानकारी के लिए ऑफिसियल वेबसाइट पर जरूर विजिट करते रहिये।

ऑफिशियल वेबसाइट पर जाने के लिए यहां क्लिक करे – Click Here

You can check other posts-

Govt. College Kota Cut-off List 2020

Commerce College Jaipur Cut off 2020