GSRTC Driver Merit List 2020- Conductor Result (ojas Gujarat)

Gujarat GSRTC Driver Conductor Merit List 2020 expected in September, Check Gujarat SRTC Conductor and Driver Result check by name, Roll Number, Registration number @ ojas.gujarat.gov.in

Latest News 3 September 2020:- GSRTC Gujarat द्वारा driver मेरिट लिस्ट सितम्बर के माह में अब किसी भी दिन जारी की जा सकती है | सीए आप ऑफिशियल पेज से अथवा इस पेज के माध्यम से भी चेक कर सकते है !

GSRTC Driver Conductor Merit Lits 2020 is one of the most searching results nowadays for the candidates who applied for the job from 12.7.2019 – 14.8.2019.  Gujarat State Road Transport Corporation will soon release the result of Driver and Conductor job merit list on the official website ojas.gujarat.gov.in. Applicants of Gujarat Driver and Conductor Recruitment 2020 would be able to check the Gujarat SRTC Result & Merit list from the official website by their Name Exam roll Number details.

GSRTC Gujarat Conductor & Driver Merit List 2020

Gujarat SRTC released notification for 2249 Vacancies of driver and conductor vacancies in July month.  Large numbers of Candidates applied for the job through the official website. After the application process now the department will recruit the eligible candidates on the basis of Merit list and driving test. Applicants are trying to find the Gujarat SRTC Driver Result on various internet sites. But still neither the conductor merit list nor the result is issued by the official authorities. Now according to the latest updates GSRTC Driver Merit List is likely to issue in September month.

Gujarat SRTC Driver Conductor Result 2020

GSRTC Merit List (Driver & Conductor)

GSRTC Result Driver & Conductor Merit List 2020 Date

Board Name- Gujarat State Road Transport Corporation

Application Period-  12.7.2019 – 14.8.2019

Article Category-Result & Merit List

Status- Available Soon

GSRTC Gujarat Driver Result 2020

Official website-ojas.gujarat.gov.in

GSRTC Driver Merit List Result 2020 – Conductor Result is expected to be out in September month through the official website by name Date of birth registration number. Selected candidates in merit list can go through the driving test. Keep checking the official GSRTC portal.

How to Check Gujarat SRTC Driver & Conductor Merit List 2020

1. Go to the GSRTC Gujarat official website: ojas.gujarat.gov.in
  2. Click on GSRTC Driver Merit List 2020 .
  3. Enter name, roll number, application number, registration number details.
  4. Click on submit button.
  5. The result would be available on your screen.
Students must visit the official website of Gujarat SRTC (Ojas) to check the result of Conductor Driver Examination. We will also share the link on this page to check GSRTC Driver Result 2020 soon after the release.

Important Links

• Gujarat SRTC (Ojas) Official Website- Click Here
  • GSRTC Driver Conductor Result 2020 – Click Here (Available Soon)

महत्वपूर्ण (Note)- दोस्तों इस पेज पर दी गयी GSRTC Driver Result 2020 – Conductor Merit List जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारीअथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Must Visit official website of Gujarat GSRTC to know more about the Driver Result.)

1 thought on “GSRTC Driver Merit List 2020- Conductor Result (ojas Gujarat)”