JNVST Class 6th Result Date 2020 Navodaya Vidyalaya 6th Class Selection List

JNVST Class 6th Result 2020 Release Soon @www.navodaya.gov.in, Navodaya Vidyalaya 6th Class Reuslt Date, NVS 6th Class Selection List, How to Check Navodaya Vidyalaya 6th Selection List & Result, Navodaya School 6th Entrance Exam Result, NVS Result of Class 6th Exam, JNVST Selection List

Latest News 19 June 2020:- JNVST Class 6th Result 2020 आज दिनांक 19 June को जारी किये जाने की सम्भावना है| रिजल्ट navodaya.gov.in ऑफिशियल वेबसाइट पर जारी किया जायेगा!

www.navodaya.gov.in Class 6th Result Date & Updates– Waiting for JNVST Class 6th Result 2020? Jawahar navodyaya Vidyalaya Samiti will declare the results soon on the official website at navaodaya.gov.in. Students are looking for the result for long time. But due to COVID-19 outbreak the result has been delayed. Now after the Coronavirus Lockdown Navodaya Vidyalaya 6th Class Result Region Wise would soon be declared on the official website. Here on this page you can check updates on tentative NVS 6th Class Result Date, Selection List. Read the complete article to get the detailed information.

JNVST Class 6th Result 2020 Region Wise

Ever year Navodaya Vidyalaya Samiti organizes class 6th entrance exams. This year also the exam was organized by the authorities in the January month. Large numbers of students appeared in the examinations. After the exam all these students are waiting for JNVST Class 6th Result 2020. But the result is still pending. According to the latest information now it is expected that the class 6th Result of NVS Navodaya Vidyalaya would be released in May 2020. Students would be able to check JNVST 6th Class Selection List with their name, roll number details from the official website.

KVS Admission 2020

JNVST Class 6th Result Date 2020

Navodaya Vidyalaya 6th Class Selection List & Result 2020

Exam Class 6th Entrance Exam 2020
Authority Jawahar navodyaya Vidyalaya Samiti
Exam Date January 2020
Article Type Result
Status Expected Date – 19 June 2020
Official Website www.navodaya.gov.in

CBSE Expression Series Class 3rd to Class 12th Students

navodaya.gov.in JNVST Class 6th Result 2020

NVS will release the result of class 6th Result region wise. Students need to be handy with their details to check the result. Navodaya or JNV Result can be checked by two ways. The first one is through the official website i.e. navodaya.gov.in. And the second one is the offline mode that is through the following offices of:

• Jawahar Navodaya Vidyalaya
  • District Education Officer
  • District Magistrate
  • Deputy Commissioner, Navodaya Vidyalaya Samiti of the Region

How to Check Navodaya Vidyalaya Class 6th Result Online

The result would be issued regions wise along with the selection list of class 6th Exam on the official website. Students can follow these below available instructions also to check the result-

1. Open the official website of JNVST or Navodaya Vidyalaya: www.navodaya.gov.in
  2. Find the link of JNVST Class 6th Result 2020 link.
  3. Click on the link and enter your name, roll number etc details.
  4. The result would be shown on your screen.
  5. Check your 6th Class Entrance Exam Result and Selection List of Navodaya Vidyalaya.
  6. You can also take a print out of it.

Click Here to Check Navodaya 6th Class Result

Disclaimer- दोस्तों इस पेज पर दी गयी JNVST Class 6th Result Date 2020  जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा बोर्ड की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Students must visit official website of Navodaya Vidyalaya Samiti to check the 6th Class Result updates.)