UOK BEd 1st & 2nd Year Admit Card 2021 Kota University Private & Regular

Latest News 8 November 2021- UOK BEd 1st Year & 2nd Year admit Card Kota University has been released today at the official website of university. Private and regular students can download the admit card by official website of Kota University or the link available below on this page.

Kota University BEd Admit Card 2021 1st & 2nd year Released at uok.ac.in or www.univexam.org: UOK Kota has uploaded the B.Ed 1st Year Admit Card 2021 for Private and Regular Candidates. All B.Ed 1st Year and 2nd Year Students(Private and Regular) can download Kota University  B.Ed Part 1 & 2 Admit Card 2021 Online @ uok.ac.in Kota University will organize annual exams for all B.Ed Students in November 2021. Soon, the Exam Controller of UOK will upload Kota University B.Ed 2nd Year Admit Card 2021 @ uok.ac.in. Read this page completely to know about the process to download B.Ed Roll Number 2021 Exam Admit Card Online.

UOK BEd Admit Card 2021 1st & 2nd year

All Private and Regular students of Kota University B.Ed 1st Year and 2nd year are looking for their Kota University B.Ed First Year & Second Year Admit Card 2021 . All B.Ed Students are preparing hardy for these exams as the marks of these exams will affect their overall percentage in B.Ed. Every year, UOK organizes annual exams for B.Ed 1st Year and 2nd Year candidates. For the session 2021-22 , University of Kota will conduct B.Ed Exams in November month .

UOK Bed Admit card 2021

RSMSSB Patwari Objection Date, Official Answer Key Date

RSMSSB Patwari Latest Syllabus 2021

RSMSSB Patwari Result Date 2021

Rajasthan Computer Teacher Recruitment 2021

Kota University BEd Admit Card 2021 Part 1 & 2

University Name Kota University. Kota
Name of Course Bachelor of Education i.e. B.Ed
Year of Course B.Ed 1st Year and B.Ed 2nd Year
Session 2021-22
Category Admit Card – Hall Ticket
Exam Date November 2021
B.Ed Admit Card 2020 Available
Main Website of MDSU uok.ac.in or http://www.univexam.org

Download Kota University BEd Part 1 & 2 Admit card 2021

हम आपको बता दें कि आपको अपना Kota University BEd 1st Year Admit card 2021 and UOK BEd 2nd Year Admit Card 2021 डाउनलोड करने के लिए कहीं और जाने की आवश्यकता नहीं है. आप अपना UOK बीएड एडमिट कार्ड 2021 इसी पेज से डाउनलोड कर सकते हैं. इसके लिए आपको इस पेज में दिए गये लिंक का प्रयोग करना होगा.  कोटा यूनिवर्सिटी बीएड करने वाले रेगुलर और प्राइवेट के छात्रों के लिए बीएड एडमिट कार्ड कुछ ही दिनों में अपलोड करने वाला है । यूनिवर्सिटी ऑफ़ कोटा के द्वारा बीएड फर्स्ट ईयर और सेकंड ईयर की परीक्षा का आयोजन November 2021 से करवाएगा ।

कोटा यूनिवर्सिटी बीएड एडमिट कार्ड 2021 प्रथम और द्वितीय वर्ष का कैसे डाउनलोड करे

• कोटा विश्विधालय की आधिकारिक वेबसाइट पर जाएं
  • अब, लिंक Student Panel को खोलें।
  • Admit card और Year का चयन करें यानि UOK B.Ed 1st Year या B.Ed 2nd Year Admit Card 2021
  • उसके बाद, लिंक एडमिट कार्ड का चयन करें।
  • अब, आवश्यक विवरण जैसे कि-
  • चालान नंबर
  • फॉर्म नंबर,
  • छात्र का नाम
  • पिता का नाम आदि दर्ज करें।
  • आवश्यक जानकारी भरने के बाद, बटन दबाएं।
  • आपका UOK B.Ed एडमिट कार्ड 2021 स्क्रीन पर दिखाई देगा। इसे अपने डिवाइस में सेव करें।
  • परीक्षा में शामिल होने के लिए प्रिंटआउट लें।
UOK B.Ed Admit Card 2021 Date Click Here
UOK official Website Visit Now
UOK B.Ed Admit Card 2021 Link Click Here

Final Word –

UOK B.Ed Admit Card 2021 of 1st & 2nd Year Private & Regular: Dear Competitors, myuniversity.in will timely update this article with the latest information related to Kota University B.Ed Admit Card 2021 for 1st Year and 2nd Year. You can also write to us using the comment section given below. Thank You.