MJPRU Bareilly Merit List 2020- BA, BSC, LLB (UG & PG Admission)

MJPRU Merit List 2020- UG & PG Admission Release Soon @exam.mjpruonline.in, MJP Rohilkhand University BA, BSC, MA, MSC, LLB Admission 1st, 2nd, 3rd Merit List Check by Name, Roll Number

Latest Update 24-8-2020 :- MJPRU बरैली की 1st Merit List आज दिनांक 24 अगस्त 2020 को जारी किये जाने की सम्भावना है। इससे जुडी हुई आगामी सूचनाएं हम पेज के माध्यम से आप तक पहुंचने का प्रयास करते रहेंगे । साथ ही आप संबंधित कॉलेज एवं यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को भी अवश्य चेक करे!

MJPRU Admission Merit list 2020

Download Instructions for Applicant (आवेदक के लिए दिशा निर्देश)

Download Instructions for Colleges (कॉलेज के लिए दिशा निर्देश)

Online Admission Process (ऑनलाइन प्रवेश प्रक्रिया)

MJPRU Bareilly Merit List 2020 will soon be available for the UG & PG Students of BA, BSC, BCOM, LLB Courses Admission. The Mahatma Jyotiba Phule Rohilkhand University is going to be release it on official website very soon. The university will also release the cut off marks of BA, BSC, BCO, MA, MSC, MCOM and other courses Entrance Exam admission. Through this page we shared the current updates about the MJP Rohilkhand University Admission 1st, 2nd, 3rd Merit List. Read the complete article to get the details.

MJPRU UG & PG Merit List 2020 (1st, 2nd, 3rd Merit List)- BA, BSC, MA, MCOM, LLB Admission

Mahatma Jyotiba Phule Rohilkhand University organizes the admission test for UG and PG students to take admission in various courses like BA, BSC, BCOM, MA, MSC, MCOM and others. In the past days the University organized the admission exam in which huge number of students appeared. After that all the participants are searching for the MJPRU Merit List 2020 of UG & PG Admission Test or Entrance Exam. The university will also release it soon. But till the date of publishing this article the merit list of MJP Rohilkhand University is not released. It is expected that the merit list and cut off list will be released in the end of February month.

MJPRU UG & PG Merit List 2020

MJP Rohilkhand University Merit List 2020

University Name Mahatma Jyotiba Phule Rohilkhand University, Bareilly, Uttar Pradesh
Exam Name UG & PG Entrance Exam Admission 2020
Exam Date
Article Category Merit List
Status Expected on 24 August 2020
Official Website exam.mjpruonline.in

mjpruonline.in 1st, 2nd, 3rd Merit List 2020

MJP Rohilkhand University, UP will release the list of shortlisted candidates by the MJPRU Merit List 2020. It will be released on the official portal of the university only. The university will release the merit list as per the number of participants in the exam. Generally 3-4 merit lists are released by the University to declare the name of shortlisted candidates in the admission test of University.

If any student doesn’t find his name in MJP Rohilkhand University 1st or 2nd Merit List then he/she doesn’t need to worry about it. There will be highly possibilities that university would also issue MJPRU 3rd, 4th Merit list. After the merit list the counseling process will be organized by the University. MJPRU UG & PG Merit list can be checked through the official website by the name of candidate, roll number, registration number and other basic required details. Students must check the official website of MJP Rohilkhand University to get the more information about the same.

How to Check MJPR University Merit List 2020

1. Open the official portal of MJPRU: mjpruonline.in or mjpru.ac.in
  2. Find the link of MJPRU Bareilly Merit List 2020.
  3. Click on the link.
  4. Enter Name, roll number (asked details).
  5. Then click on the submit button.
  6. The merit list would be available on your screen.
  7. Download it and check your name in the list.

Click Here to Check MJP Rohilkhand University Merit List 2020

Once the official authorities of university will release the merit list of UG and PG admission test, we will intimate you through this page. Students would also be able to check it from this page after the release by MJPRU Bareilly.

महत्वपूर्ण (Disclaimer)- दोस्तों इस पेज पर दी गयी MJPRU UG & PG Merit List 2020- Admission List जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Students Must Visit official website of MJP Rohilkhand University to know more about the Merit List.)

1 thought on “MJPRU Bareilly Merit List 2020- BA, BSC, LLB (UG & PG Admission)”