NIELIT CCC Online Registration May Exam 2020 Online Form, Exam Date

NIELIT CCC Online Registration 2020 May Exam- NIELIT CCC Online Form & Exam Date, NIELIT CCC Apply Online @student.nielit.gov.in

NIELIT CCC Online Registration May 2020 will soon begin. All the candidates who want to apply for Course on Computer Concepts (CCC) need to check the official notification before apply. After checking the official notification, eligible students can fill NIELIT CCC Online Form 2020 from the official website. Now the exam will be held in May 2020. Along with the official website and notification candidates can also check the NIELIT CCC Online Registration, Payment, Exam Date, Apply etc details from this page also.

NIELIT CCC Online Form & Registration 2020 May Exam

National Institute of Electronics & Information Technology (NIELIT) organizes the CCC (Course on Computer Concepts) examination every year. Soon in May 2020 the exam will be organized by the authorities. Before that candidates need to make NIELIT CCC Online Registration May Exam 2020. Then after, the students would be able to participate in the exam. The Online Form of NIELIT CCC for May exam will be available from 01-03-2020 and will last on 31-03-2020. Tentative date of the exam has also been announced by the official authorities of NIELIT and it is likely to be start from 02-05-2020.

NIELIT CCC February Result 2020

NIELIT CCC Online Registration May Exam 2020

NIELIT CCC Online Form 2020

Organization NIELIT
Exam CCC Exam (May) 2020
Article Category Online Form & Registration
Starting of Application 01-March-2020
Last date of application 31-March-2020
Admit Card Expected in May 2020
Official Website student.nielit.gov.in

NIELIT CCC Exam Registration 2020 Online

Students would be informed by this page also once the Online Registration Process for NIELIT CCC May Exam 2020. Then the eligible and interested students (as per the official notification) would be able to fill NIELIT CCC Online Form May 2020. Here we have shared basis instructions also to fill online form. Candidates can also follow these instructions if they need.

NIELIT CCC March Admit Card 2020

How to Apply Online NIELIT CCC May Exam 2020- Fill Online Form

1. Open official website of NIELIT: student.nielit.gov.in
  2. Find the NIELIT CCC Online Registration May Exam 2020 link.
  3. Click on Apply Now Link.
  4. Select the course name CCC (Course on Computer Concepts) under the IT Literacy program.
  5. Then fill the online form with your details.
  6. Select exam center details along with exam month.
  7. Then upload photo, signature along with left-hand thumb impression.
  8. Now pay your exam fees.
  9. NIELIT CCC Online registration 2020 will be finally completed.

Click Here to Fill NIELIT CCC Online Form (Begin Soon)

NIELIT CCC Admit Card 2020

Any official date of admit card release is not yet announced by the official authorities of the exam. It is expected that the Exam NIELIT CCC Admit cards are likely to be issued around 8-9 days before the exam in May month. However students need to keep an eye on the official website also for more updates of the exam.

महत्वपूर्ण (Disclaimer) दोस्तों इस पेज पर दी गयी NIELIT CCC Online Registration May Exam 2020 जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Students must visit official website of NIELIT to check the exam updates.)