Punjab Migrant Registration Online Form Link @covidhelp.punjab.gov.in, Punjab Pravasi Registration to Go and Return, पंजाब प्रवासी रजिस्ट्रेशन जानकारी, Registration for Pravasi Sahayata in Punjab, Punjab COVID-19 Help Migrant Registration to Go and Come Back

Punjab Migrant Registration Online for Workers covidhelp.punjab.gov.in Helpline->> State Government of Punjab has taken the initiative to for the migrant people. The Government has launched COVID Help for the people who have stuck in Punjab and now want to return their home states or the residents of Punjab have stuck in other state of the country. Now these people would be able to go or to return to their home state by doing online Punjab Migrant Registration through the official website @ http://covidhelp.punjab.gov.in. Here on this page we have shared the detailed information about Punjab Pravasi Sahayata Registration COVID Help eligibility and apply process. Read the complete article to get the details.

covidhelp.punjab.gov.in Punjab Migrant Pravasi Registration Online

Punjab Migrant Pravasi Registration

Punjab Curfew Lockdown E- Pass

Migrants Pravasi Sahayata Registration Punjab

About Punjab Migrants Registration Online ( Go & Return)
Launched by State Government of Punjab
Beneficiary Punjab Migrants People & Workers
Article Type Registration/ Online form
Registration Start Date From 30th April 2020
Official website covidhelp.punjab.gov.in

Aarogya Setu India App COVID-19 Live Status

Required Details for Punjab COVID Sahayata Pravasi Registration

• Category of Traveler
  • Name of Traveler
  • Name of State
  • Age of Traveler
  • Gender
  • Contact Number
  • Aadhaar Card Number
  • Present Location, State, District, City, Village
  • Family Member Number who wishing to Return Home
  • Details of Family Members
  • Local Address of Punjab (Only Punjab’s Resident)
  • Address in trawling State (Outsider)

How to Register For Punjab Migrant Return

Pravasi People who want to return from Punjab to their home or who want to come to Punjab from any other states of the country need to fill online from through the official website- covidhelp.punjab.gov.in. On the home page links are available for Registration of People who want to go to their home states from Punjab or Registration of People who want to come back to Punjab. Fill the online form with your details. And in the end click on the submit button.

Visit Official Website for Registration- Click Here

Disclaimer:  दोस्तों इस पेज पर दी गयी Punjab Migrant Registration to Return or Come Back एवं Online Form से संबंधित सभी  जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संस्थान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक सिर्फ जानकारी पहुंचाना है।  संबंधित पूर्ण जानकारी प्राप्त करने के लिए  ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (People Must Visit respective official website- covidhelp.punjab.gov.in before Registration  to get all the details and to check all rules, regulations advisory of Punjab State Government.)

1 thought on “Punjab Migrant Registration (Go or Return) Pravasi Sahayata (covidhelp.punjab.gov.in)”