Rajasthan 8th Board Admit Card 2020- Class 8 Call Letter

Download Rajasthan 8th Board Admit Card 2020 Released @rajeduboard.rajasthan.gov.in, RBSE Board Class VIII Exam Admit Card Download by Name, Registration Number, Form Number, BSER Class 8 Call Letter, RBSE Class 8th Admit Card by Name, Rajasthan Board Class 8th Admit Card Upload soon at BSER Board Website, Date of BSER Class 8th Admit Card Release, How to Download RBSE Class 8th Board Admit Card

Latest News 10 अप्रैल 2020 हाल में प्राप्त खबर के आधार पर आपको सूचित किया जाता है की राजस्थान RBSE बोर्ड द्वारा COVID-19 वायरस प्रकोप के कारण कक्षा 8th की परीक्षाएं स्थगित कर दी गयी है। छात्रों को सीधे अगली कक्षा में प्रवेश दिया जायेगा। जैसे ही बोर्ड इस संदर्भ में कोई नयी सूचना जारी करेगा हम आपको इस वेबसाइट के माध्यम से सूचित कर देंगे। सभी विद्यार्थी RBSE बोर्ड की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करते रहे

Latest News 5 March 2020-  प्राप्त जानकारी के अनुसार RBSE Rajasthan द्वारा कक्षा 8th के Admit Card ऑफिसियल वेबसाइट rajeduboard.rajasthan.gov.in पर जारी कर दिए गए है। विद्यार्थी यहीं से अपने एडमिट कार्ड डाउनलोड कर सकते हैं। इसके लिए स्टूडेंट्स को स्कूल लॉगिन आईडी और पासवर्ड की आवश्यकता होगी। इस पेज के अंत में दी गयी लिंक से भी बोर्ड की ऑफिशियल वेबसाइट पर जा कर प्रवेश पत्र डाउनलोड किये जा सकेंगे। अधिक जानकारी के लिए बोर्ड की आधिकारिक वेबसाइट को अवश्य चेक करे।

Rajasthan Board of Secondary Education Ajmer (RBSE) is all se to release the 8th Board Admit Card. Soon Rajasthan 8th Board Admit Card 2020 will be issued on the official website. Students must be waiting for the exam call letter for long time. All these students would be able to download RBSE VIII Admit Card by using their name, registration number, Form Number details from the official website. Here on this page we have shared all latest updates about Rajasthan Class 8 Call Letter/ Admit card & Exam dates. Read the complete article to get the details.

RBSE Rajasthan 8th Board Admit Card 2020

Board of Secondary Education Rajasthan (BSER) conducts the class 8th Board examination annually. This year also the exam will soon be organized. Lots of the candidates have already registered for the exam. After the registration all these students are waiting for Rajasthan 8th Board Admit Card 2020. But the call letters of class VIII Board exam are not yet issued by the BSER Rajasthan.  RBSE Class 8th Exam Dates has been announced by the official authorities. And the exam will be held from 12th March to 23rd March 2020. Now it is expected that RBSE 8th Board Admit Card would be issued around 8-9 days before the examination.

Rajasthan 8th Board Admit Card 2020

RBSE VIII Class Admit Card 2020 (8th Board exam)

Board Name Board of Secondary Education Rajasthan (BSER)
Exam Name 8th Class Board Exam 2020
Exam Dates 12th March to 23rd March 2020
Article Category Admit card
Status Released
Official Website rajeduboard.rajasthan.gov.in

BSER 8th Board Admit Card 2020 – राजस्थान कक्षा 8 बोर्ड के एडमिट कार्ड कब होंगे जारी

दोस्तों कक्षा 8th की बोर्ड परीक्षाएं 12 मार्च से 23 मार्च तक RBSE Rajasthan द्वारा कराई जाएगी। अगर आप भी अपने परीक्षा के एडमिट कार्ड का इंतजार कर रहे है तो हम आपको बता दे यह की अभी तक बोर्ड द्वारा एडमिट कार्ड जारी नहीं किये गए है। लेकिन अब जल्द ही प्रवेश पत्र बोर्ड की आधिकारिक वेबसाइट पर जारी होने की सम्भावना है। ऐसा लगता है की BSER Rajasthan 8 Class Admit Card परीक्षा से ८-9 दिन पूर्व बोर्ड की वेबसाइट पर जारी किये जायेंगे। बहरहाल हम आपको इस पेज के माध्यम से संबंधित आगामी सूचनाएं देते रहेंगे। इसके साथ ही आप सभी बोर्ड की ऑफिशियल वेबसाइट को भी चेक करते रहे।

Rajasthan Board 8th Class Exam Admit Card 2020 (BSER Board)

Admit card is one of the most essential parts of the examination. Students of Class VIII Board exam also must have to download their call letter or admit card to appear in the board exam in March month. We mentioned above on this page that the call letters of RBSE Class 8th Board Exam are not issued by the board yet. But we suggest students to be handy with their name, father’s name, registration number etc details to download exam admit cards. We will notify all these students soon after the release of Rajasthan 8th Board Admit Card 2020 by board.

Details on BSER 8th Class Board Admit Card 2020

An admit card or call letter contains various information related to the examination. RBSE Rajasthan Board class 8th Admit card will also have following details-

• Examination venue
  • Exam Dates
  • Exam Timing s
  • Candidate’s name
  • Roll number
  • Register number
  • Father’s Name
  • Date of birth
  • Candidate’s photo and signature
  • And other details related to the exam

How to Download BSER Class VIII Admit Card 2020

1. Students need to log on to the official website of Board first:
  2. Then find the link of Rajasthan 8th Board Admit Card 2020.
  3. Enter your name, registration numbers (Asked Details).
  4. After that click on the submit button.
  5. The call letter of Class VIII Exam would be available on your screen.
  6. Download it and take a print out of it.

Click Here to download BSER 8th Board Admit Card (Available)

महत्वपूर्ण (Disclaimer)– दोस्तों इस पेज पर दी गयी Rajasthan 8th Board Admit Card 2020 जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Students Must Visit official website of BSER Board Rajasthan for more details about the admit card.)

14 thoughts on “Rajasthan 8th Board Admit Card 2020- Class 8 Call Letter”

1. Aap sabhi board ki official website par ja kar apne admit card download kar skte hai. iski link is page ke last paragraph me di hui hai. iske sath hi official website RBSE Board ko bhi check kare.