RBSE 9th & 11th Exams cancelled Rajasthan 9th & 11th Annual Exam Time Table 2020 Release Soon, Download RBSE Class 9th & Class 11th Exam Date Sheet or Routine, Board of Secondary Education Rajasthan @rajeduboard.rajasthan.gov.in

Latest News 9 अप्रैल 2020 हाल में प्राप्त खबर के आधार पर आपको सूचित किया जाता है की राजस्थान RBSE बोर्ड द्वारा COVID-19 वायरस प्रकोप के कारण कक्षा 9th एवं कक्षा 11th की परीक्षाएं स्थगित कर दी गयी है। छात्रों को सीधे अगली कक्षा में प्रवेश दिया जायेगा। जैसे ही बोर्ड इस संदर्भ में कोई नयी सूचना जारी करेगा हम आपको इस वेबसाइट के माध्यम से सूचित कर देंगे। सभी विद्यार्थी RBSE बोर्ड की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करते रहे

Latest News April 2020- RBSE 9th & 11th Exams have been postponed till the next orders of Government due to COVID-19 Outbreak. Stay connected with this website for more updates.

Latest News April 2020- राजस्थान RBSE बोर्ड द्वारा COVID- 19 वायरस के कारण कक्षा 9th एवं कक्षा 11th की परीक्षाएं फिलहाल स्थगित कर दी गयी है। परीक्षा के नए टाइम टेबल को लेकर अभी तक बोर्ड द्वारा कोई सूचना जारी नहीं की गयी है। जैसे ही बोर्ड इस संदर्भ में कोई नयी सूचना जारी करेगा हम आपको इस वेबसाइट के माध्यम से सूचित कर देंगे। सभी विद्यार्थी RBSE बोर्ड की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करते रहे

Are you studying in class 9th or 11th in Board of Secondary Education, Rajasthan then you must be looking for the Rajasthan 9th & 11th Annual Exam Time Table 2020. The RBSE board is all set to release the Yearly Exam Date Sheet. Soon the Exam Date sheet or time table will be released for class 9th & 11th students. RBSE Class 9th & 11th Annual Examinations are likely to begin in April month. Here the detailed information is given on this page.

RBSE Rajasthan Class 9th & 11th Exam Time Table 2020- Annual Exam Date Sheet

Rajasthan Board of Secondary Education holds the Yearly examinations school wise. Students must be busy in their exam preparations so they also require class 9th & class 11th Exam Routine. But still RBSE Class 9th & Class 11th Yearly Time Table 2020 is not issued by the board yet. Now according to the latest information it is expected that the Rajasthan 9th Annual Exam Time Table 2020 and Rajasthan 11th Annual Exam Time Table 2020 both may release in April month for all RBSE Rajasthan Affiliated schools and boards. Exams are expected to be organized in April- May 2020.

BSER Rajasthan Yearly Exam Date Sheet 2020 Class 9th & Class 11th Time Table

Students are suggested to keep patience for few more days to get their Yearly Exam Date Sheet of Class 9th & Class 11th. We will also update here Rajasthan 9th & 11th Annual Exam Time Table 2020 soon after its official release by the BSER Board. Till then students can keep their eyes on the official website of RBSE Rajasthan Board and this page also. If any students face difficulty while downloading RBSE 9th & 11th Class Exam Routine or Date Sheet then these below available instructions can also be followed (If need).

Rajasthan 8th Board Admit Card 2020

Udaipur Click Here

How to Download Rajasthan Class 9th & 11th Exam Time Table 2020

1. Open the official website of RBSE Board: rajeduboard.rajasthan.gov.in
  2. Find link of RBSE Class 9th & 11th Annual Exam Time Table 2020.
  3. Then click on the link.
  4. After that select your class from list.
  5. Then click on pdf link to download exam Date sheet.
  6. Also take a print out of it if you need.

Download RBSE Class 9th & 11th Yearly Exam Date Sheet 2020 (Available Soon)

Summary BSER Rajasthan 9th & 11th Annual Exam Date Sheet 2020

Board Name Board of Secondary Education Rajasthan or RBSE Board
Class Class 9th & Class 11th
Exam Type Annual Exam 2020
Exam Date April- May 2020 (tentative)  Cancelled (As per news)
Article Type Time Table or Date Sheet
Status Exam cancelled (as per news)
Official Website rajeduboard.rajasthan.gov.in/

महत्वपूर्ण (Disclaimer)- दोस्तों इस पेज पर दी गयी Rajasthan 9th & 11th Annual Exam Time Table 2020 जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा RBSE Board की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Students must Visit official website of BSER Rajasthan Board.)

13 thoughts on “Rajasthan 9th & 11th Annual Exam Time Table 2020 RBSE Yearly Exam Date Sheet Routine”

• Exams honge but abhi lockdown ke karan postponed hai..nayi dates board official website par jald hi release kar skta hai. aap check krte rahiye.

Reply
    • Exams postpone ho gye h.. possible hai ki board April me exam dates release kr skta hai. Aap board ki website Aur sath me is website ko check krte rahiye. Hum aapko update krte rhenge.

Reply