Rajasthan BSTC 1st Year Result 2019 DIET Bikaner DElEd First Year Result

Rajasthan BSTC 1st Year Result 2019  DIET Bikaner ने किया जारी @bstc2019.org, BSTC DElED 1st Year Result by Name, Roll Number, Date of Birth Details Check PDF list below

Are you in Search of Rajasthan BSTC 1st Year Result 2019 Examination? DIET Bikaner, Rajasthan has now announced DElEd 1st Year Result on its official website. Students were waiting for result for quite long time and finally their wait has been ended. The result is available on the official website. Students can check their BSTC DElEd 1st Year Result 2019 by their name, roll number, mother’s name, date of birth etc details. Below on this page we have provided detailed information about the same.

BSTC DElEd Rajasthan 1st Year Result 2019

Primary Education Bikaner (DIET) Rajasthan conducts the BSTC (DElEd- Diploma in Elementary Education) Exam of 1st & 2nd Year. Large numbers of students participated in the examination.  Recently in June- July month examination was organized for the students. After the exam all these students were looking for Rajasthan BSTC 1st Year Result 2019 very eagerly.  On 25th November 2019 DElEd Result of 1st Year Students has been released by the authorities of DIET Bikaner.

bstc2019.org 1st Year Result Bikaner

Students must require their name, roll number, DOB details to check Rajasthan BSTC 1st Year Result 2019. We will also share the link to check Rajasthan DElEd Result below on this page.  Students can also take help of the below listed instructions to check their result from the official website or this page. In the end of this page we have provided PDF list of BSTC First Year Result released by DIET Bikaner.

Rajasthan BSTC 1st Year Result 2019

How to Check Rajasthan DElEd (BSTC) 1st Year Result 2019

1. Open the official website of BSTC: bstc2019.org
  2. Select your BSTC Year.
  3. Enter your roll number.
  4. Candidates can also search DElEd 1st Year Result by name, Mother’s name, Date of birth details.
  5. After that click on the submit button.
  6. Exam Result would be shown on your screen.
  7. Check your roll number in the PDF list.

Click Here to Check Rajasthan DIET BSTC DElEd First Year Result

Summary of BSTC First Year Exam Result 2019

Department DIET Bikaner
Exam Name BSTC (DElEd) 2019
Year 1st Year
Article Type Result
Status Declared
Result Date 25th  November 2019
Official Website bstc2019.org

महत्वपूर्ण (Note)– दोस्तों इस पेज पर दी गयी Rajasthan BSTC 1st Year Result जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Candidates must Visit official website of DIET Bikaner or Rajasthan BSTC (DElEd) Exam 2019.)