SEBA Assam HSLC Result 2020 Name Wise 6th June Release Date

Assam SEBA HSLC Result 2020 @results.sebaonline.org Release Date 6th June, Assam 10th Board Class 10th Result Name Wise Roll Number Wise, Assam 10th Class Result results.sebaonline.org, Jagran Josh Portal, Amar Ujala Portal, India Results Portal Link

Latest News 6 June- Assam HSLC Result will be announced today on 6th June 2020. You can check the result from the official website @results.sebaonline.org. Below on this page, we have also provided link to check the result.

The Board of Secondary Education, Assam (SEBA) is all set to release Assam SEBA 10th Class Result 2020. The result will soon get release on the official website of the board results.sebaonline.org. Several students are searching for the result date for long time. The result would get release soon and after that appeared students in exam, would be able to check it by the name, roll number details. Today on this page we are going to share latest updates about the Assam HSLC 10th Board Result 2020.Red the complete article to get the detailed information.

Assam SEBA Board Class 10th HSLC Result 2020 @results.sebaonline.org

SEBA Assam Board conducts the examination of secondary and senior secondary students every year. This year also in February month the exams were organized from 10th February to 29th February 2020. Several students participated in the examination. All these students are looking for Assam HSLC Result 2020 Date. Some students are also searching the Name Wise SEBA Assam 10th Class Result. But due to coronavirus lockdown all the preparation to declare the result have gone delayed. Now according to the latest information the result is likely to release on 6th June 2020 at 9:00 AM. The board will release the result on its official website results.sebaonline.org.

SEBA 10th HSLC Result 2020 Name & Roll Number Wise

SEBA Assam HSLC Result 2020

Assam HSLC Result on 6th June 2020

Board Name Board of Secondary Education, Assam (SEBA)
Exam Name HSLC Exam 2020
Exam Date 10th February to 29th February 2020
Assam 10th Class Result Date 6th June 2020 (Tentative)
Article Category Result
Status Available Soon
Official Website results.sebaonline.org

Assam Board 10th Class Result 2020 Name Wise

After the exam the result is one of the most important part of it for that students wait anxiously. Amid the Coronavirus Lockdown the students of Assam SEBA 10th Class are also waiting for their result.  But it is not yet available at this time. Recently Board officials made an announcement regarding the SEBA HSLC Result Date 2020. Now according to that the result would be issued in June First Week 2020. There must be also some students who have forgot or lost their roll numbers. All of these students we inform here that it may possible that HP Board can give the options to check SEBA Class 10 Results Name Wise. If it happens then we will also update the link on this page to check result by name soon after the declaration by board.

How to check SEBA Class 10th Result Online 2020

The Board of School Education gives the facility to check the result Online by the official website. Below we have mentioned simple process to check Assam Board 10th Class Result 2020.

Check Assam HSLC Result 2020

1. Open the official website of the Assam SEBA Board- results.sebaonline.org
  2. Now Click on Assam HSLC Result 2020 link.
  3. Then Enter Your Roll Number, name etc details correctly.
  4. Now Click on Submit Button.
  5. The Result of SEBA Assam Board 10th Exam and Mark sheet would be available on your screen.
  6. You can also take a printout of this for further reference.
Assam HSLC Result 2020 Link Click Here (Available Soon)

SEBA Assam 10th Result Check करने के लिए अन्य वेबसाइट Jagran Josh, India Result –

असम सेकेंडरी एजुकेशन बोर्ड बोर्ड यूँ तो अपनी ऑफिशियल वेबसाइट results.sebaonline.org पर ही रिजल्ट जारी करेगा| लेकिन कई बार अधिक ट्रैफिक आने के कारण ऑफिशियल वेबसाइट डाउन हो जाती है| ऐसे में छात्र अपना रिजल्ट देखने में परेशानी महसूस करते है| इसके चलते कुछ अन्य सोर्स भी है जरिये आप संबंधित बोर्ड का चयन करके  अपने Name, Roll Number, Father Name आदि के जिनके जरिये अपना SEBA Assam Class 10th Result चेक कर सकेंगे| यहां इस पेज पर आपकी सुविधा के लिए हम आपको उनकी भी लिंक उपलब्ध करा रहे है| आप अपनी इच्छा एवं सुविधानुसार अपना रिजल्ट किसी भी लिंक के जरिये चेक कर सकते है

Jagran Josh Assam 10th Result Portal link Click Here
India Results SEBA HSLC Result Link Click Here
Amar Ujala Assam 10th Result 2020 Portal Link Click Here

महत्वपूर्ण (Disclaimer)- दोस्तों इस पेज पर दी गयी SEBA Assam HSLC Result 2020 Name & Roll Number Wise जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Students must visit official website of SEBA Assam Board to check the result updates.)