UOK BEd Online Exam Form 2020 Release Soon at www.uok.ac.in, Kota University BEd 1st & 2nd Year Exam Form 2020 Private & Regular, University of Kota BEd Online Exam Form- First & Second Year

Latest News 12 June 2020:- Kota University Bed 1st & 2nd Year Exam Form के लिए अब आपको अधिक इंतजार नहीं करना पड़ेगा ऐसा आसार नजर आ रहे है| Exam Form इस महीने यूनिवर्सिटी द्वारा जारी किये जाने की सम्भावना है| देश में पाँव पसार रही corona महामारी के चलते इस वर्ष राज्य की यूनिवर्सिटीज की कई परीक्षाएं देरी से आयोजित कराये जाने की सम्भावना है| जैसे ही UOK Kota BED Exam form जारी किये जायेंगे हम इस पेज के माध्यम से आपको सूचित कर देंगे| आप चाहे तो नीचे पेज पर दी गयी बेल आइकॉन पर टच करके हमारी वेबसाइट द्वारा सबसे पहले नोटिफिकेशन प्राप्त कर सकते है !

Are you waiting for UOK BEd Online Exam Form 2020? Then you need to read this article. University of Kota is all set to release the online exam form of BEd Part 1 & 2 for Private & Regular Students. If you are the one who is planning to fill Kota University BEd 1st & 2nd Year Online Exam Form then get the details about the online form below in this post. UOK, Kota BEd Part 1 & 2 Exam Form 2020 will be available on the official website of the university soon.

Kota University BEd 1st & 2nd Year Online Exam Form 2020-21

New session has begun and to participate in the BEd Examination, students must have to fill the online exam forms first. University of Kota is going to release the BEd Exam form online on the official portal.  It is expected that the UOK BEd 1st & 2nd Year Online Exam Form 2020 (Private & Regular) can be released till the end of the December month. Private and regular students would be able to fill the online exam form through the official website. Students must be ready to fill the UOK BEd Exam Form (First Year & Second Year) with all the required details.

UOK Kota University BEd Part 1 & 2 Online Exam Form 2020

कोटा यूनिवर्सिटी द्वारा जल्द ही अब BEd Part 1 & 2 Online Exam Form अपनी ऑफिसियल वेबसाइट पर जारी करने वाली है। यूनिवर्सिटी के सभी प्राइवेट एवं रेगुलर छात्र जल्द ही अपने परीक्षा के फॉर्म ऑनलाइन वेबसाइट से भर सकेंगे। संभावित है की दिसम्बर माह में कोटा यूनिवर्सिटी (UOK Kota) द्वारा बीएड प्रथम वर्ष एवं द्वितीय वर्ष के ऑनलाइन परीक्षा फॉर्म जारी कर दिए जायेंगे। हम आपको अपनी इस वेबसाइट के जरिये आपको Kota University द्वारा First & Second Year Exam Form परीक्षा फॉर्म जारी किये जाने के तुरंत बाद सूचित कर देंगे। आगामी सूचनाओ के लिए आप यूनिवर्सिटी की आधिकारिक वेबसाइट एवं इस वेबसाइट को बुकमार्क करके चेक करते रहे।

UOK BEd Online Exam Form 2020-21

UOK Kota BA 1st Year Exam Form 2020 Click Here
Kota University BA 2nd Year Exam Form 2020 Click Here
UOK BA Part 3 Online Exam Form 2020 Click Here

How to Fill Online Kota University BEd First & Second Year Online Exam Form 2020

1. Log on to the official website of University of Kota: www.uok.ac.in
  2. Find the UOK BEd Online Exam Form 2020.
  3. Click on this link and enter your all details in the exam form.
  4. Pay required exam form fees online or available mode.
  5. In the end click on Submit Button.
  6. Don’t forget to take a print out of your BEd Part 1 & 2 Exam Form also.

Click Here to Fill Kota University BEd Exam Form 2020

Summary of UOK Kota University BEd 1st & 2nd Year Online Exam Form 2020

University Name University of Kota, Kota
Course Name BEd (बीए)
Session 2020-21
Year First & Second Year (1st & 2nd Year)
Article Type Online Exam Form
Current Status Available Soon (Tentatively in December 2019)
Official Website www.uok.ac.in

महत्वपूर्ण (Note)- दोस्तों इस पेज पर दी गयी UOK BEd First Year & Second Year Online Exam Form 2020-21 जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग अथवा यूनिवर्सिटी की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Candidates must Visit official website of Kota University.)

7 thoughts on “UOK BEd Online Exam Form 2020-21 Kota University 1st & 2nd Year Regular & Private”