(www.hpbose.org) HP Board 10th Result 2020 Date HPBOSE 10th Class Results Name Wise

HPBOSE 10th Result 2020 @www.hpbose.org Release Date, HP Board Class 10th Result Name Wise Roll Number Wise, HPBOSE 10th Result www.hpbose.org, Jagran Josh Portal, Amar Ujala Portal, India Results Portal Link

Latest Update 9 June 2020:- HPBOSE 10th Result 2020 is likely to be released today on 9th June 2020. Students can check their result from the official website @www.hpbose.org. We will also update the link to check the result from this page also after the official release. Stay connected for more updates.!

Latest News 5 June 2020-> प्राप्त खबर के अनुसार HPBOSE 10th Result 2020 परीक्षा परिणाम 5 जून को जारी नहीं हो रहे हैं। अभी वेबसाइट पर अंक अपलोड किए जा रहे हैं। सम्भावना है की बोर्ड द्वारा रिजल्ट जारी करने में अभी एक सप्ताह का समय और लग सकता है। उसके बाद परिणामों की घोषणा की जाएगी। परिणाम 15 जून से पहले जारी हो सकता हैं | हम आपको आगामी सूचनाओं से अवगत करते रहेंगे|

Himachal Pradesh Board of School Education is all set to release HP Board 10th Result 2020. The result will soon get release on the official website of the HPBOSE Himachal Pradesh Board- www.hpbose.org. Several students are searching for the result date for long time. The result would get release soon and after that appeared students in exam, would be able to check it by the name, roll number details. Today on this page we are going to share latest updates about the Himachal Pradesh HPBOSE 10th Board Result 2020.

HPBOSE 10th Class Result 2020 Release Date

HPBOSE Himachal Pradesh conducts the examination of secondary and senior secondary students every year. This year also in March month the exams were organized from 5th March to 19 March 2020. Several students participated in the examination. All these students are looking for HP Board Class 10th Result 2020 Date. Some students are also searching the Name Wise Himachal Pradesh 10th Class Result. But due to coronavirus lockdown all the preparation to declare the result have gone delayed. Now according to the latest information the result is likely to release on 5th June 2020. The board will release the result on its official website www.hpbose.org.

HPBOSE 10th Result 2020 Name Wise

HPBOSE Himachal बोर्ड 10वीं कक्षा का रिजल्ट 2020 @www.hpbose.org

HPBOSE Himachal 10th Board Result 2020 Overview

Board Name Himachal Pradesh Board of School Education (HPBOSE)
Exam Name 10th Regular March 2020
Secondary Exam Date 5th March to 19 March 2020
HBSE 10th Class Result Date 5th June 2020 (Tentative)
Article Category Result
Status Available Soon
Official Website www.hpbose.org

HP Board 10th Class Result 2020 Name Wise

After the exam the result is one of the most important part of it for that students wait anxiously. Amid the Coronavirus Lockdown the students of Himachal Pradesh 10th Class are also waiting for their result.  But it is not yet available at this time. Recently Board officials made an announcement regarding the HBSE 10th Result Date 2020. Now according to that the result would be issued in June First Week 2020. There must be also some students who have forgot or lost their roll numbers. All of these students we inform here that it may possible that HP Board can give the options to check HPBOSE Class 10 Results Name Wise. If it happens then we will also update the link on this page to check result by name soon after the declaration by board.

How to check Himachal Pradesh Class 10th Result Online 2020

The Board of School Education gives the facility to check the result Online by the official website. Below we have mentioned simple process to check HP Board 10th Class Result 2020.

Check HPBOSE Class 10th Result 2020

1. Open the official website of the Haryana Board of School Education- https://www.hpbose.org/
  2. Now Click on Himachal 10th Result 2020 link.
  3. Then Enter Your Roll Number, name etc details correctly.
  4. Now Click on Submit Button.
  5. The Result of HP Board 10th Exam and Mark sheet would be available on your screen.
  6. You can also take a printout of this for further reference.
HP Board 10th Result 2020 Link Click Here

HPBOSE 10th Result Check करने के लिए अन्य वेबसाइट Jagran Josh, India Result –

हिमाचल प्रदेश स्कूल शिक्षा बोर्ड यूँ तो अपनी ऑफिशियल वेबसाइट www.hpbose.org पर ही रिजल्ट जारी करेगा| लेकिन कई बार अधिक ट्रैफिक आने के कारण ऑफिशियल वेबसाइट डाउन हो जाती है| ऐसे में छात्र अपना रिजल्ट देखने में परेशानी महसूस करते है| इसके चलते कुछ अन्य सोर्स भी है जरिये आप संबंधित बोर्ड का चयन करके  अपने Name, Roll Number, Father Name आदि के जिनके जरिये अपना Himachal Pradesh Class 10th Result चेक कर सकेंगे| यहां इस पेज पर आपकी सुविधा के लिए हम आपको उनकी भी लिंक उपलब्ध करा रहे है| आप अपनी इच्छा एवं सुविधानुसार अपना रिजल्ट किसी भी लिंक के जरिये चेक कर सकते है

Jagran Josh 10th Result Portal link Click Here
India Results 10th Result Link Click Here
Amar Ujala 10th Result 2020 Portal Link Click Here

महत्वपूर्ण (Disclaimer)- दोस्तों इस पेज पर दी गयी HPBOSE 10th Class Result 2020 Name & Roll Number Wise जानकारी का स्त्रोत सोशल मीडिया, अख़बार एवं अन्य वेबसाइट है। यह यूनिवर्सिटी अथवा किसी भी सरकारी अथवा प्राइवेट संसथान की आधिकारिक वेबसाइट नहीं है आपको होने वाली किसी भी असुविधा के लिए यह वेबसाइट www.myuniversity.in जिम्मेदार नहीं होगी। हमारा उद्देश्य आप तक जानकारी पहुंचाना है। आप कमेंट बॉक्स में अपने कमेंट ड्राप करके हमे लिख सकते है। हम आपकी मदद करने के प्रयास करेंगे। किसी भी खबर की पुष्टि के लिए आप संबंधित विभाग की ऑफिशियल वेबसाइट को अवश्य चेक करे।  (Students must visit official website of HPBOSE Board Himachal Pradesh to check the result updates.)